Om Partners In Sports

Peter Moller

Peter Møller Andersen
ADM. Direktør
[email protected]
+45 42 23 15 10

Niclas Bardorf

Niclas Bardorf
Direktør
[email protected]
+45 29 70 18 93

Partners In Sports formidler skræddersyede partnerskaber mellem virksomhed og sportsklub.
Gennem et godt partnerskab er det vores formål at forbedre samarbejdet og hermed værdien ved et partnerskab, så vi sammen kan løfte virksomhedens forretning og sportsklubben sportsligt og kommercielt.  

Hos Partners In Sports er vi utrolig passioneret omkring sport og har igennem både vores civil- og arbejdsliv erfaret os, at det er en stor opgave at holde en sportsklub på eliteniveau gående, og ikke mindst udvikle den – Både hvad angår økonomi, ressourcer og det sportslige.
 Der er derfor et behov hos mange sportsklubber, som er placeret lige under top-eliten, for bistand til at varetage opgaver som er forbundet hermed, opgaver som Partners In Sports kan varetage.

Klubberne er oftest meget afhængige af den økonomiske tilførsel, som virksomheder der tegner partnerskaber bidrager med. 
En af vores fornemmeste opgaver er derfor at optimere på samarbejdet mellem klub og partner, således at værdien ved et partnerskab løftes og klubben bliver mere attraktiv overfor partnere.

 

Mission

Partners In Sports mission er at skabe en anderledes tilgang til det vi i dag kender som et sponsorat. Via en fælles tankegang med vores samarbejdsklubber, vil Partners In Sports overfor virksomheden skabe nytænkende og skræddersyede rammer inde for erhvervsnetværk, kompetenceudvikling, markedsføring og hospitality. Rammer og indhold der vil skabe værdi for den enkelte virksomhed som indgår et partnerskab, samtidig med at vi sammen kan løfte sportsklubben kommercielt og sportsligt.
Vi vil tage udgangspunkt i virksomhedens behov fremfor standardiseret partnerskaber.

Vision

Vi ønsker at blive den fortrukne samarbejdspartner for danske sportsklubber, unioner og foreninger, når det gælder partnerskaber med virksomheder – Vi ønsker at forbedre partnerskabet mellem sportsklub og virksomhed, således  virksomhedens investering højnes og sportsklubben gøres mere attraktiv. Vi vil være landets stærkeste netværk på tværs af vores samarbejdsklubber.

Formål

Gennem et godt partnerskab er det vores formål at forbedre samarbejdet og værdien ved et partnerskab mellem virksomhed og sportsklub. Vi vil løfte virksomhedens forretning og sportsklubben sportsligt og kommercielt. Herudover ønsker vi, at være med til at bidrage positivt til de sociale områder omkring sportsklubberne.

Hvorfor vælge Partners In Sports?

Kontakt os

Indtast dine informationer og vi kontakter dig for en uforpligtende snak om jeres ideer og behov. 

Lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan få skabt nogle succesfulde løsninger til netop jer.